RECERCA I DESENVOLUPAMENT

QUI SOM
VISIÓ I MISSIÓ
PRODUCCIÓ
RECERCA I DESENVOLUPAMENT
LA QUALITAT
PUNTS DE VENDA
RECURSOS HUMANS
» TREBALLA AMB NOSALTRES
FLORMAR » RECERCA I DESENVOLUPAMENT

Flormar no només té com a objectiu satisfer les necessitats dels seus clients mitjançant la creació de nous i innovadors productes, sinó també per la millora de les seves línies de productes existents. L'equip professional entra al mercat mundial de la consecució d'un nou concepte cada any per la combinació de projectes, que són diferents l'un de l'altre a causa de les inversions en la tecnologia.

"Lideratge, innovació i qualitat", que constitueixen la base del nostre Foment de la Producció i la missió de recerca i desenvolupament, és el factor principal en el respecte essencial per als nostres empleats, clients i socis de treball que són molt importants en el nostre èxit. Flormar ofereix als seus clients els més populars i els més nous productes i al mateix temps, la seva creixent cartera de productes en cada categoria. Investigació i Desenvolupament de Flormar funciona segons el principi fonamental del perfil d'empresa.

Activitats de desenvolupament de productes estan recolzats per una anàlisi exhaustiva dels comentaris dels clients obtinguts a través d'extenses investigacions de mercat. Flormar equip de desenvolupament de productes, no només pren en consideració les tendències de desenvolupament a nivell nacional, sinó també les tendències en desenvolupament a l'estranger. Resultat d'això, Flormar no només s'ha convertit en una marca altament reconeguda a nivell nacional, sinó també en els mercats globals, així.

Productes de bellesa sense precedents Flormar, desenvolupats amb força, energia i el cultiu dels esforços de recerca i desenvolupament, que ofereixen el millor a les dones que saben el que volen. La investigació de Flormar i l'equip de desenvolupament està sempre a sobre de les tendències que afecten a la indústria per tal d'oferir nous productes innovadors al mercat. La seva investigació i laboratoris de desenvolupament experimenten amb nous materials i tecnologia avançada. A més de seguir de prop les tendències i la promoció de les tecnologies, es presta gran atenció a les lleis i reglaments mundials que regeixen la indústria. Les matèries primeres utilitzades en el desenvolupament de productes Flormar són examinats minuciosament per assegurar el compliment amb totes les regulacions legals i són 100% segures per als éssers humans. Especialment en els últims anys, no només als laboratoris de Flormar de Recerca i Desenvolupament, sinó també als laboratoris acreditats internacionals, la seguretat del producte es controla mitjançant la realització de proves d'eficiència.

El secret per a l'èxit de Flormar, que avança dia a dia en el seu camí cap a esdevenir una marca a tot el món, resideix en el seu enfocament a la innovació. En el sector de consum de ritme ràpid on la competència és alta i les expectatives dels clients estan en constant canvi basat en la ubicació geogràfica, es converteix en un principi indispensable per Flormar no només per afegir nous productes innovadors en la seva família de productes existent, sinó al fet que també continuïn afegint noves millores en els seus productes existents.

Un dels millors exemples d'activitats innovadores Flormar és el recent llançament de la Mascara Rotatoria d'Alt Rendiment, que crea pestanyes glamuroses i espesses a través de la rotació de 360° de la pinta. A més, l'esmalt de les ungles s'elimina facilment amb el nostre Remover Wipes, causant una gran impressió en els mercats nacionals i mundials d'aquest any a causa del seu ús pràctic i en compliment de la normativa de limitació de la via aèria de líquid.

Laboratori Flormar de Recerca i Desenvolupament també avalua les demandes regionals dels seus mercats d'exportació en desenvolupament, després de les quals crea productes d'alta qualitat i alternatives de color el més aviat possible.
Els indicadors clau de rendiment s'utilitzen per mesurar el rendiment anual. El 2011, els Laboratoris d'Investigació i Desenvolupament de Flormar van realitzar un total de 65 nous projectes.

Copyright © 1998-2014 Flormar.com | All rights reserved