PRODUCCIÓ

QUI SOM
VISIÓ I MISSIÓ
PRODUCCIÓ
RECERCA I DESENVOLUPAMENT
LA QUALITAT
PUNTS DE VENDA
RECURSOS HUMANS
» TREBALLA AMB NOSALTRES
FLORMAR » PRODUCCIÓ

Durant segles, les dones han cercat els secrets que l'ajudaran a assolir la bellesa sense precedents. Flormar històricament ha estat a l'avantguarda d'aquesta recerca de fer contribucions sense rival en tots els aspectes de la creació de la bellesa per a la dona Flormar. El desenvolupament de nous productes innovadors, així com la producció i millora de productes existents es du a terme a la instal · lació de 15.000 metres quadrats de producció establert a Gebze Zona Industrial Organitzada.

Durant els últims 41 anys, Flormar ha contribuït a la bellesa de les dones de tot el món. El 2011, Flormar augmenta els nivells de producció en un 39% respecte a l'any anterior.

La producció Flormar de 12 milions d'unitats de barres de llavis té com a objectiu accentuar els llavis bonics de les dones a tot el món. Venint d'una gran varietat de tons brillants, audaços i cridaners, cada dona sens dubte troba la seva elecció de color en la línia de barres de llavis Flormar. A més, té una producció de 60 milions d'unitats de productes per a les ungles a tot el món. Les seves extenses gammes de productes de cura d'ungles, de línia d'esmalt d'ungles sec rapid, als productes destinats a evitar que es trenquin i fomentar un fort creixement d'ungles sanes. Amb l'ús de Flormar és tot inclòs, cura de les ungles, les dones veuen créixer les ungles fortes i saludables, així com portar les últimes tendències en colors cridaners, llargues ungles amb colors duradors.

Contingut ric en oli d'oliva, els olis i greixos vegetals com els olis de coco i ametlla es van utilitzar per preparar 6 milions d'unitats de rimel i perfilador d'ulls. La tecnologia darrere de la màscara de Flormar des de fa molt temps garanteix a les dones, volum, separació de les pestanyes durant tot el dia. La tecnologia de micronització descobert en els últims anys ha permès  a Flormar introduir 8 milions d'unitats de "enfocament suau" efecte pols i ombres d'ulls i colorets molt pigmentats que donen l'aparença d'una pell perfecta que tota dona desitja. L'estrella més brillant en el futur Flormar vindrà des del grup de perfums de nou desenvolupament, que s'espera produir 1 milió a 1,5 milions d'unitats.

Flormar és l'elecció número u de la marca per les dones, tant a nivell nacional i internacional, que saben el que volen i demanen una qualitat excepcional. Amb moltes històries d'èxit en el seu haver ja, Flormar i el seu objectiu personal jove i dinàmic per continuar el seu èxit mitjançant la creació de nous productes innovadors que satisfacin les necessitats de les dones de tot el món.

 

 

Copyright © 1998-2014 Flormar.com | All rights reserved