FLORMAR

QUI SOM
VISIÓ I MISSIÓ
PRODUCCIÓ
RECERCA I DESENVOLUPAMENT
LA QUALITAT
PUNTS DE VENDA
RECURSOS HUMANS
» TREBALLA AMB NOSALTRES
FLORMAR » QUI SOM


Flormar és la veu de la experiència en el món de la bellesa i de la cosmètica professional.

L’origen de Flormar al món de la cosmètica va començar en el llunyà 1950 a Milà, Itàlia. En el 1986 la producció es va traslladar a Turquia a la novíssima i ultramoderna seu productiva de Estambul.

Flormar va néixer com a empresa especialitzada en esmalts d’ungles convertint-se ràpidament en la marca líder transformant-se en el esmalt més conegut per les dones turques. En poc temps Flormar ha ampliat la pròpia gama de productes entrant en el món de la cosmètica professional. A la actualitat Flormar ofereix la gama més completa de productes de cosmètica amb més de 800 referències: bases de maquillatge, pols, ombres, màscares, llapis i accessoris, sempre respectant les més estrictes normes de qualitat i a preus absolutament accessibles. 

En el 2004 Flormar va ampliar la gama amb productes per a la cura de la pell i de la persona, obtenint un gran èxit també en el àmbit del benestar a més a més de el de la bellesa. 

La política de Flormar és la de oferir una gama professional al seu just preu.

Flormar ofereix cents de productes per a satisfer les necessitats de cada consumidora, amb varies alternatives de textura, de color i de aplicació. Segons els últims estudis de mercat és la marca de cosmètica més coneguda a Turquia, i amb una creixent acceptació en tots els mercats en els que es presenta. Aquest formidable resultat demostra que Flormar és la marca 
de maquillatge més important del seu segment.

FLORMAR AL MÓN

La elevada satisfacció dels clients i el lideratge adquirit en el mercat intern ha portat la marca cap als mercats internacionals. Després de les primeres exportacions en l’any 1998, actualment Flormar és present de manera estable en més de 75 països en els 4 continents. La exportació a través de distribuïdors independents altament qualificats representa el 60% de la producció total amb un infrenable tendència al creixement.

Després de la confiança donada a Flormar s’amaga la importància de la qualitat: des de la producció a la comercialització i al servei. A Flormar quan es parla de qualitat no ens limitem sols al rígid control de la qualitat del procés productiu; és una manera de estar lligada a tot el que es fa. La constant inversió en la qualitat a tots els nivells fa de Flormar una de les marques de cosmètica líder en tot el món per a un us professional. 

Copyright © 1998-2014 Flormar.com | All rights reserved