КОРПОРАТИВНО

ЗА НАС
МИСИЯ И ВИЗИЯ
ПРОИЗВОДСТВО
РАЗВИТИЕ
КАЧЕСТВО
МЕСТА ПРОДАЖ
ПЕРСОНАЛ
КОРПОРАТИВНО » ЗА НАС

Гласът на опита в света на красотата - Flormar.

Марката Flormar е създадена през 1970 г. в Милано, Италия. През 1972г. ПРОИЗВОДСТВОто се премества в Турция

Flormar навлиза на пазара с лак за нокти и скоро става лидер в продажбите, като е разпозната като предпочитана марка от жените. Flormar предлага широка гама от над 800 продукта: от руж до ФДТ, от сенки до спирала, от червило до лак за нокти. Всички продукти са с високо МЕСТА ПРОДАЖ на конкурентни цени. Продуктите могат да задоволят всеки вкус и нужда на клиентите.

Невероятният успех  с продажбите на лак за нокти помага на Flormar  да се превърне в основен играч на пазара на декоративна козметика. Според последните изследвания на пазара Flormar е най-известната козметична марка в Турция, a с увеличаване на дистрибуцията и на всички международни пазари. Този висок резултат показва, че Flormar е най- значителната марка в своя сегмент.

Висока удовлетвореност от успешните резултати на клиента и ръководството, придобити на вътрешния пазар, насърчава марката да се развива и на международните пазари. Flormar продава в повече от 84 страни от 6 континента, започвайки от първия си износ през 1998 г. Високо квалифицираният екип, отговарящ за износа, управлява чрез дистрибутори в отделните страни 60% от общото ПРОИЗВОДСТВО.

Продуктите под маркта Flormar се произвеждат от Kosan Kozmetik San. Tic. A.Ş. Gebze. Днес  Flormar се смята за една от най- силните марки в своя сегмент със своите производствени площи  15.000 и  6000 кв.м. и капацитет от  7 милиона продукта месечно.


 

 

Copyright © 1998-2014 Flormar.com | All rights reserved